Τμηματα και πακετα υπηρεσιων

Η ADP Development AE στελεχώνεται από έμπειρους συμβούλους οι οποίοι διαθέτουν πολύχρονη πείρα σε θέματα σχεδιασμού, ανάπτυξης και εφαρμογής συστημάτων διαχείρισης και πιστοποίησης. Παράλληλα αναπτύσσει σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα τα οποία ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “WELCOME CHINESE”
Αποτελούμε το συνδετικό κρίκο μεταξύ των επιχειρήσεων οι οποίες στοχεύουν στην μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη τουριστική αγορά του κόσμου, τους Κινέζους επισκέπτες, αντιπροσωπεύωντας στη Ελλάδα το πρόγραμμα της Κινεζικής Ακαδημίας Τουρισμού (το μοναδικό αναγνωρισμένο από την Κινεζική Κυβέρνηση) “WELCOME CHINESE CERTIFICATION”

 

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ “SAFE HOTELS”

Εκπροσωπώντας στην Ελλάδα τον διεθνή Σουηδικό Οργανισμό Πιστοποίησης Safe Hotels Alliance, παρέχουμε την πιστοποίηση “SAFE HOTELS” η οποία επιβεβαιώνε το επίπεδο, κύρος και την αξιοππιστία της Ασφάλειας μιάς ξενοδοχειακής μονάδας.

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΣΤΕΡΙΑ
Η ομάδα συμβούλων της ADP σας προφέρει all inclussive υπηρεσίες στον τομέα της κατάταξης της ξενοδοχειακής σας μονάδας και σας βοηθάει να κάνετε “ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΛΑΜΨΟΥΝ”

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Μεγάλη γκάμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων σχεδιασμένα από επαγγελματίες για επαγγελματίες. Πιστοποιημένα προγράμματα αλλά και εξειδικευμένα – ειδικά σχεδιασμένα στις ανάγκες της δική σας επιχείρησης.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
Με την 20ετή μας πείρα στον τομέα του σχεδιασμού, ανάπτυξης και εφαρμογής συστημάτων διαχείρισης (ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, HACCP, BRC, IFS, OHSAS 18001 κλπ) μπορούμε να αναλάβουμε κάθε έργο.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΕΓΧΩΝ
Έχετε δεχθεί ή πρόκειται να δεχθείτε επιθεώρηση από πελάτη σας (πολυεθνική εταιρεία ή Super Market) ή οποιονδήποτε άλλο φορέα (πχ TRAVEL LIFE);    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ! Αναλαμβάνουμε την προετοιμασία της επιχείρησή σας τόσο σε επίπεδο τεκμηρίωσης και διαχείρισης εγγράφων όσο και σε χωροταξικά θέματα, προετοιμασία και εκπαίδευση προσωπικού και λοιπές διευθετήσεις. Επίσης εκ των υστέρων (μετά από την επιθεώρηση) συμβάλλουμε στις διορθωτικές ενέργειες και την έγκαιρη ανταπόκρισή σας  στις απαιτήσεις συμμόρφωσης.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
Θέλετε να είστε σίγουροι ότι θα παραλάβετε το προϊόν ή την υπηρεσία που ζητήσατε; Σας προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες ελέγχου προμηθευτών (2ου Μέρους) με την ομάδα εξειδικευμένων επιθεωρητών μας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ “ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΠΕΛΑΤΗ”
Με πάνω από 12 έτη πείρα στις υπηρεσίες μυστικού πελάτη στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σας μεταφέρουμε, με απόλυτα επαγγελματικό τρόπο, την εικόνα της επιχείρησής σας, με τα μάτια του πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ