Τμηματα και πακετα υπηρεσιων

Η ADP Development AE στελεχώνεται από έμπειρους συμβούλους οι οποίοι διαθέτουν πολύχρονη πείρα σε θέματα σχεδιασμού, ανάπτυξης και εφαρμογής συστημάτων διαχείρισης και πιστοποίησης. Παράλληλα αναπτύσσει σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα τα οποία ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες.

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΣΤΕΡΙΑ
Η ομάδα συμβούλων της ADP σας προφέρει all inclussive υπηρεσίες στον τομέα της κατάταξης της ξενοδοχειακής σας μονάδας και σας βοηθάει να κάνετε “ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΛΑΜΨΟΥΝ”

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Μεγάλη γκάμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων σχεδιασμένα από επαγγελματίες για επαγγελματίες. Πιστοποιημένα προγράμματα αλλά και εξειδικευμένα – ειδικά σχεδιασμένα στις ανάγκες της δική σας επιχείρησης.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
Με την 20ετή μας πείρα στον τομέα του σχεδιασμού, ανάπτυξης και εφαρμογής συστημάτων διαχείρισης (ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, HACCP, BRC, IFS, OHSAS 18001 κλπ) μπορούμε να αναλάβουμε κάθε έργο.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
Θέλετε να είστε σίγουροι ότι θα παραλάβετε το προϊόν ή την υπηρεσία που ζητήσατε; Σας προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες ελέγχου προμηθευτών (2ου Μέρους) με την ομάδα εξειδικευμένων επιθεωρητών μας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ “ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΠΕΛΑΤΗ”
Με πάνω από 12 έτη πείρα στις υπηρεσίες μυστικού πελάτη στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σας μεταφέρουμε, με απόλυτα επαγγελματικό τρόπο, την εικόνα της επιχείρησής σας, με τα μάτια του πελάτη.